Natascha

Algemeen manager orthopedie

Hoi, mijn naam is Natascha Doomen en ik ben werkzaam als algemeen manager orthopedie binnen Smeets Loopcomfort.

Het hele proces van aanmeten van een hulpmiddel, de uitvoering daarvan en het uiteindelijke eindproduct heeft me altijd al gefascineerd. Het is bijzonder mooi om vakmensen met zorg en passie hun ambacht uit te zien voeren en daarna de dankbaarheid en waardering terug te zien bij de klanten.

Zelf ben ik jarenlang werkzaam geweest als podotherapeut binnen een orthopedisch schoenmakerij, waardoor ik veel kennis heb opgedaan over (orthopedische) schoenen en schoenaanpassingen. Deze kennis zet ik nu in als sparringpartner voor collega’s, regiomanagement en directie.

Daarnaast weet ik uit ervaring hoe waardevol samenwerking tussen verschillende disciplines kan zijn voor klanten. Wanneer er korte lijntjes aanwezig zijn tussen de verschillende behandelaars kan een behandeltraject sneller opgestart worden en is er de mogelijkheid om vanuit verschillende invalshoeken de hulpvraag van de klant te beoordelen.

Het is mijn passie om mensen te verbinden, krachten te bundelen en breder naar een hulpvraag te kijken. Ik denk graag in mogelijkheden in plaats van beperkingen, zodat we samen in staat zijn om nog meer mensen zo lang mogelijk goed te laten lopen.

Gezin

Gezelligheid

Chocola

‘Denk in mogelijkheden in plaats van in beperkingen’

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details