Scheenbeschermers op maat

Zitten gewone scheenbeschermers voor u niet lekker, maar heeft u wel scheenbeschermers nodig? Dan zijn op maat gemaakte scheenbeschermers wat voor u.

Wat zijn scheenbeschermers op maat?

Op maat gemaakte scheenbeschermers zijn speciaal voor u gemaakt. De scheenbeschermers kunnen gebruikt worden wanneer gewone scheenbeschermers niet (meer) voldoen voor u. Scheenbeschermers op maat kunnen ter preventie en/of verlichting van pijn worden gebruikt. Zo kunt u weer gemakkelijk en pijnloos sporten en bewegen. Nog een bijkomend voordeel is dat door een antibacteriële laag aan de binnenkant ze niet gaan ruiken. 

Aanmeten tot nacontrole

Op uw scheenbeen wordt thermoplastisch materiaal gelegd. Dit is warm, zodat het materiaal zich aanpast aan de vorm van uw scheenbeen. Na afkoelen en uitharden blijft een mal met de vorm van uw scheenbeen over. De mal wordt op een centrale locatie verder bewerkt. Hier krijgen uw scheenbeschermers de uiteindelijke vorm. Daarna komt er een beschermende en antibacteriële laag op uw scheenbeschermers en worden ze voorzien van de door u gekozen kleur.

Handige informatie

Levertijd

U kunt de scheenbeschermers na twee weken ophalen op afspraak, op een voor u geschikte locatie. Indien gewenst sturen we de scheenbeschermers per post naar u op. De verzendkosten zijn voor u. 

Kosten en vergoeding

Scheenbeschermers op maat kosten € 78,62 per paar. Ze worden helaas niet vergoed vanuit de (aanvullende) zorgverzekering, de kosten zijn dus volledig voor u. De scheenbeschermers zijn gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek met water.

Onderhoud

Als de scheenbeschermers nat zijn, van bijvoorbeeld zweet of water, laat ze dan aan de lucht drogen. Leg de scheenbeschermers niet op een warmtebron en doe ze niet in droger, dan gaan ze namelijk vervormen.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details