Orthopedische schoenoplossingen

U kunt bij Smeets Loopcomfort terecht voor orthopedische schoenen voor dames, heren en kinderen. Ons aanbod bestaat uit orthopedische schoenen (OSA), semi-orthopedische schoenen (OSB), orthopedische voorziening aan confectieschoenen (OVAC), voorlopige orthopedische schoenen (VLOS), orthopedische veiligheidsschoenen, orthopedische huisschoenen, orthopedische steunzolen en verbandschoenen. Tevens bieden we slippers en sandalen, comfortschoenen, allergeenvrije schoenen en schoenadvies aan.

Orthopedische schoenen (OSA)

Orthopedische schoenen zijn volledig op maat gemaakte schoenen. Onze orthopedisch schoenmakers en orthopedisch schoentechnologen maken de schoenen helemaal met de hand. De schoenen worden in overleg met u samengesteld. U kunt hierbij denken aan  op bepaalde plekken in de schoen meer ruimte, meer stevigheid in de schoenen gebouwd of het stabieler maken van de schoen zodat u makkelijker kunt lopen. 

Semi-orthopedische schoenen (OSB)

Semi-orthopedisch schoenen zijn half op maat gemaakte schoenen. OSB schoenen zijn in veel lengte- en breedtematen verkrijgbaar. In semi-orthopedische schoenen is extra ruimte gemaakt voor steunzolen en is er extra ruimte voor aanpassingen.

Orthopedische schoenen volgens modulair concept (MCO)

Orthopedische schoenen volgens modulair concept zijn grotendeels op maat gemaakte schoenen. MCO zit tussen semi-orthopedische schoenen en volledige orthopedische schoenen in.

Orthopedische voorzieningen aan confectieschoenen (OVAC)

Orthopedische voorzieningen aan confectieschoenen (OVAC): als voeten in normale confectieschoenen passen maar deze schoenen niet functioneel genoeg zijn, kan een orthopedische schoenaanpassing ervoor zorgen dat confectieschoenen wél goed aan uw voet passen.

Voorlopige orthopedische schoenen (VLOS)

We noemen een VLOS ook wel een revalidatieschoen. Het is een tijdelijke schoen waar alle belangrijke orthopedische schoenvoorzieningen in zijn aangebracht. De schoenen zorgen vooral voor bescherming en mobilisatie.

Orthopedische veiligheidsschoenen

Orthopedische veiligheidsschoenen zijn volledig op maat gemaakte veiligheidsschoenen. De orthopedische veiligheidsschoen is aangepast aan uw wensen en uw werkomstandigheden. Dit kan voor zowel orthopedische als semi-orthopedische schoenen gedaan worden.

Orthopedische steunzolen

Orthopedische steunzolen zijn maatwerk steunzolen. Afgestemd op uw voeten en wensen.

Orthopedische pantoffels

Orthopedische pantoffels zijn voor u op maat gemaakt. De huisschoenen zijn ideaal voor thuis, vooral in de winterperiode. We kunnen de pantoffels zowel orthopedisch als semi-orthopedisch aanmeten.

Verbandschoenen

Confectie verbandschoenen zijn zachte, ruime schoenen die worden gebruikt om de voet te beschermen en te ondersteunen na een operatie, blessure of andere voetproblemen. De schoenen zijn ontworpen om de druk op de voet te verminderen en de genezing te verbeteren. Verbandschoenen hebben een grote instap waardoor ze gemakkelijk aan en uit gaan. Verbandschoenen zijn altijd een tijdelijke oplossing.

“Wij weten álles over schoenen”

Onze orthopedische schoentechnici weten alles over schoenen en zijn specialist op het gebied van schoenen voor mensen met voetproblemen. Ze hebben uitgebreide kennis van voetstructuren en -functies en kunnen iedereen helpen met het vinden van geschikte schoenen, hoe lastig uw voeten ook zijn.

Slippers en sandalen

Orthopedische slippers en sandalen worden voor uw voeten en naar uw wensen gemaakt. Vaak heeft u al (semi)orthopedische schoenen of steunzolen, deze worden als basis gebruikt voor de orthopedische slippers en sandalen. 

Comfortschoenen

Comfortschoenen zijn confectieschoenen die verkrijgbaar zijn in verschillende lengte- en breedtematen. Dit verschil in maten zorgt ervoor dat uw schoen beter past,  zodat uw loop- en draagcomfort van de schoen beter is. Bekijk onze schoenencollectie via: www.rondomschoenen.nl.

Allergeenvrije schoenen

Allergeenvrije schoenen zijn schoenen speciaal gemaakt voor patiënten met allergieën. Deze schoenen zijn zowel als orthopedisch schoen als semi-orthopedisch schoen verkrijgbaar.

Schoenadvies

Heeft u moeite met het vinden van goede of passende schoenen? Of heeft u last van voetproblemen en weet u niet welke schoenen u het beste kunt dragen? Onze orthopedische schoenmakers en orthopedische schoentechnologen geven u graag schoenadvies.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details