Samen de zorg verbeteren

Vertel hoe het met u gaat en hoe u de zorg heeft ervaren

Binnen Smeets zijn we altijd bezig om de zorg te verbeteren. Zo willen we heel Nederland zo lang mogelijk goed laten lopen. Om onze zorg te kunnen verbeteren hebben we uw hulp nodig! U kunt ons helpen door onze vragenlijsten in te vullen. Door onze intakevragenlijst in te vullen kunnen we u beter helpen en heeft uw orthopedisch schoenmaker meer tijd voor uw onderzoek en het eventuele aanmeten. Door vervolgens uw ervaring met ons te delen binnen de PREM/PROM vragenlijst weten we beter wat u van onze zorg vindt en wat de behandelresultaten zijn. Daar kunnen we van leren.

Door uw ervaringen te delen helpt u ook andere patiënten. Zij ontvangen zo ook de beste zorg. Smeets heeft een groot netwerk van zorgprofessionals. Daarmee kunnen we echt verschil maken in de zorgverlening van Nederland.

Klik op onderstaande link(s) voor meer informatie over de vragenlijsten. Hier leest u ook hoe u goede doelen steunt met uw ingevulde vragenlijst.

Intakevragenlijst

Als nieuwe patiënt ontvangt u van ons een intakevragenlijst. De intakevragenlijst dient voorafgaand aan de eerste afspraak ingevuld te worden. De intakevragenlijst gaat in op uw klachten en gezondheid. Lees meer over de intakevragenlijst.

PREM

De PREMs vragenlijst (Patiënt Reported Experience Measures) wordt gebruikt om de ervaring van patiënten met de ontvangen zorg te meten. Lees meer over de PREM vragenlijst.

PROM

De PROMs (Patiënt Reported Outcome Measures) vragenlijst wordt gebruikt om het herstel van (pijn)klachten en behandelresultaten in kaart te brengen. Lees meer over de PROM vragenlijst.

Leuk om te weten

Met het invullen van de vragenlijst helpt u het goede doel. Per ingevulde vragenlijst doneert Smeets €1 aan het goede doel.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details