Intakevragenlijst

Bij Smeets Loopcomfort maken we gebruik van een intakevragenlijst. Het is belangrijk om deze vóór uw eerste afspraak in te vullen. Zo kan uw behandelaar met uw antwoorden uit de vragenlijst de zorg beter afstemmen op wat u nodig heeft. De intakevragenlijst gaat over uw eventuele klachten, uw lichamelijke belasting, uw medische voorgeschiedenis en uw gezondheid.

Noodzaak invullen intakevragenlijst

Het invullen van de intakevragenlijst vóór uw eerste afspraak is belangrijk. Zo krijgt uw behandelaar een goed beeld van uw eventueel aanwezige klachten, lichamelijke belasting, medische voorgeschiedenis en gezondheid. Uw behandelaar kan u zo beter helpen. Zo heeft uw behandelaar meer tijd voor uw onderzoek en het eventuele aanmeten.

De intakevragenlijst is niet bedoeld om het intakegesprek te vervangen, maar is juist een aanvulling op dit gesprek. Tijdens het consult blijft er de ruimte om de hulpvraag en eventuele klachten uitgebreid te bespreken.

Hoe werkt het?

Als u een afspraak bij ons gemaakt heeft krijgt u een mail met de bevestiging van uw afspraak. In deze mail staat ook de link naar de intakevragenlijst. Klik op de link om naar de vragenlijst toe te gaan. U kunt de vragenlijst te invullen op uw computer, tablet of telefoon. Het invullen duurt een paar minuten.

Beveiligd bewaard

Uw antwoorden worden door Smeets Loopcomfort beveiligd bewaard. Uw gegevens kunnen gebruikt worden voor wetenschappelijk onderzoek. De wetenschappers van Smeets Loopcomfort kunnen uw antwoorden alleen gecodeerd of anoniem gebruiken. Meer informatie m.b.t. het gebruik van gegevens voor wetenschappelijk onderzoek vindt u hier.

Geen uitnodiging ontvangen?

Heeft u geen uitnodiging ontvangen voor het invullen van de intakevragenlijst? Dan is het mogelijk dat wij geen (juist) emailadres van u hebben. U kunt hiervoor contact opnemen via 088-1180524.

Smeets steunt goed doel met patiënten-vragenlijsten

Per ingevulde vragenlijst doneert Smeets Loopcomfort €1 aan het goede doel.

Beantwoord onze vragenlijst en steun een goed doel! Binnen onze praktijk vinden we feedback heel belangrijk. Daarnaast willen we vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid een steentje bijdragen. Smeets Loopcomfort doneert daarom per ingevulde vragenlijst €1 aan een goed doel. Dus hoe meer ingevulde lijsten we terugkrijgen, hoe meer we kunnen doneren.

Welke goede doelen steunen we?

• De CliniClowns

• Stichting Het Vergeten Kind

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details