Adres

Lissabonlaan 10
6135 LE SITTARD

Gratis parkeren en opladen!

schoenwinkel Sittard

Heeft u (wandel)schoenen nodig?

Het is volgens de nieuwe Overheidsrichtlijnen weer mogelijk om zonder afspraak te winkelen in onze schoenwinkel. Echter, door de afstandsmaatregel van 1,5 meter ter voorkoming van Covid-19, mogen wij maar een beperkt aantal klanten toelaten in onze schoenwinkel.

Daarom adviseren wij u om, bij voorkeur, toch een afspraak te maken voor het bezoeken van onze schoenwinkel. Voordeel: door een afspraak te maken is deze tijd speciaal voor u gereserveerd en hebben wij alle tijd voor u. Wij hanteren ca. 45 minuten per klant.

Aangepaste openingstijden schoenwinkel.

Zie: https://loopcomfort.nl/locaties/

1. Een afspraak maken in onze schoenwinkel?

Hiervoor kunt u via onderstaande knop online een tijdstip reserveren.

2. Een afspraak aanvragen voor ons spreekuur (indien u een verwijzing heeft)?

Indien u in Sittard wilt komen kunt u aansluitend aan het spreekuur ook een kijkje nemen in onze schoenwinkel, mocht u dat wensen.

Bellen kan natuurlijk ook via 046-4746451

Uiteraard werken wij volgens de RIVM-richtlijnen ter voorkoming van Covid-19.

Vriendelijk vragen wij u, net als onze medewerkers, een mondkapje te dagen.

———————————————————————————————————————————————-

Wij helpen u graag!

———————————————————————————————————————————————

Nieuwe collectie herfst / winter 2021

DE NIEUWE COLLECTIE dames en heren schoenen is gearriveerd! Vlotte modellen die veelal ook geschikt zijn voor losse zolen.

Klik op de afbeelding voor onze online folder met de nieuwe collectie en bekijk alvast een greep uit de schoenmodellen verkrijgbaar in onze schoenwinkel.

Modern en hip
In onze schoenwinkel in Sittard treft u modieuze dames- en herenschoenen van bekende merken.

De schoenwinkel is gelegen in ons Expertisecentrum: voeten, schoenen en bewegen. Voor elke vraag op het gebied van: voeten, schoenen en bewegen kan men hier terecht. Indien wenselijk, kunnen wij ook maatwerkoplossingen bieden zoals bijvoorbeeld; losse (steun)zolen of aanpassingen aan confectieschoenen. Ons aanbod is daarom uitgebreider dan dat van een gewone schoenwinkel.

Indien u een maatwerkoplossing wenst, kunt u daarvoor het beste een afspraak maken voor één van onze spreekuren bij u in de buurt.

Persoonlijk advies 
De schoenwinkel van Smeets Loopcomfort heeft een regionale aantrekkingskracht. Voor een persoonlijk advies, komen mensen van heinde en verre naar ons toe in Sittard.

Schoenmerken
Een greep uit ons assortiment:

Deze schoenmodellen van deze merken zijn veelal comfortabel en geschikt voor het inleggen van losse steunzolen maar dat hoeft natuurlijk niet!

Tassen, sjaals
Naast schoenen kunnen de dames bij ons ook terecht voor modieuze sjaals en tassen oa van de merken Giuliano en David Jones.

Schoenonderhoud
Natuurlijk kunt u ook voor schoenreparaties en -onderhoudsartikelen bij ons terecht.